Voor vragen of afspraken bel naar 0516-462108 of mail

Individuele begeleiding2021-05-06T14:17:35+00:00

Individuele begeleiding voor volwassenen.

Welke klachten
Het kan gebeuren dat er in je leven situaties ontstaan waardoor jij uit balans bent gehaald. Dit kan op allerlei manieren zichtbaar worden in je leven.
Het kan zijn dat je last heb van allerlei lichamelijke klachten die maar niet overgaan. Maar je kan ook last hebben van emoties, depressie, Burn-out of in een rouwproces zitten. Ook kunnen allerlei gedachten over jezelf bijvoorbeeld: onzekerheid, last van faalangst, perfectionisme, jouw zo belemmeren dat je bijna niet meer kunt functioneren. Of weet je misschien niet wat je nu werkelijk graag wilt in je leven, wat je doel is, wat je graag zou willen doen.

Wat kunnen wij je bieden
Wij werken altijd vanuit jouw hulpvraag. Verder vinden we het belangrijk dat je weer in contact komt met je eigen Innerlijke Kracht. Op deze manier kun je weer sterker en steviger in het leven staan. In contact met jezelf: bewust worden wat je werkelijk voelt, wie je graag wilt zijn en wat je graag wilt doen in je leven.

Therapie
Na eerst een intakegesprek waarin jij je hulpvraag aangeeft, en kijkt of er voor jou een vertrouwensbasis is om verder te gaan, ontstaat het vervolg van je traject. Tijdens dit traject worden verschillende technieken vanuit het lichaamswerk toegepast, dit om je (lichaams-)energie op een bewuste manier in beweging te zetten.
Met als doel dat je een dieper inzicht in jezelf krijgt, meer balans ervaart in jezelf en in je leven, en dat je zelfherstellend vermogen weer optimaal kan gaan werken.

Individuele begeleiding voor kinderen

Welke klachten
Er zijn relatief steeds meer kinderen die op de een of andere wijze ‘anders’ zijn. Dat kan zich uiten in overgevoeligheid, een sterke intuïtie, paranormale begaafdheid of hyperactiviteit, sterk wisselende emoties.
Hun weerstand uit zich vaak in leer- en gedragsproblemen op school en thuis, overgevoeligheid voor voedingsmiddelen of in de vorm van allergieën en eczemen.

Wat kunnen wij bieden
Voor ons staat het kind centraal. Wij willen vanuit ons hart op een liefdevolle manier in contact zijn met het kind, om van daaruit een ruimte te creëren die het kind als veilig ervaart. Op deze manier ontstaat er ruimte die kan helpen om meer verbinding te creëren tussen ouders/opvoeders en kind.

Kindertherapie
Na eerst een intake gesprek met ouder(s) en kind, bestaat het vervolg van de therapie uit sessies met alleen het kind. Afhankelijk van de leeftijd en de probleemstelling kan er aan het einde van de sessie een terugkoppeling plaatsvinden met ouder(s) en kind.
Voor ons is het belangrijk dat de afstemming op het kind centraal staat. In de sessie met het kind wordt praten afgewisseld met creatief zijn, of een andere speelse manier.

Logorondje-met-takje-(footer)