Reis door de chakra’s2019-03-05T09:44:53+00:00

Reis door de chakra’s

We starten dit najaar met de jaartraining: De Reis door de Chakra’s. Deze cursus bestaat uit in totaal 9 avonden, of nu ook 9 ochtenden. De 1e cursus: kennismaking en uitleg, 2e t/m 8e cursus elk voor een chakra, 9e cursus evaluatie en afronding van de jaartraining.

De Reis door de Chakra’s

De Reis door de Chakra’s is een kennismaking met de chakra’s. Waar zit welk chakra, wat betekend dat chakra, wat doet dat chakra? Aan de hand van deze zeven belangrijkste chakra’s in ons lichaam maken we een reis door de thema’s van ons leven en de verschillende facetten van onze persoonlijkheid.

De methoden die we tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. yoga-oefeningen, bio-energetische oefeningen, beweging, dans, meditatie, en visualisatie. Hierdoor kunnen de eventuele aanwezige blokkades, waardoor je energie niet vrij meer kan stromen, opgespoord worden en kan je ze opheffen.

Wat is het doel van de Reis door de Chakra’s?

De ervaring leert dat door je aandacht langere tijd te richten op een chakra de thema’s die bij het chakra horen ook duidelijker herkenbaar worden in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer helderheid over hoe jij in het leven staat en kun je wat je tijdens de jaartraining leert direct toepassen in je dagelijks leven. Je leert op een speelse manier om krachtiger, liefdevoller en met meer (zelf)vertrouwen in het leven te gaan staan. Het werken in een groep geeft daarbij ondersteuning en herkenning.

De eerstvolgende Cursus start op 2 oktober 2019.
Op de woensdagochtend van 9.00-12.00, of u kunt kiezen voor de woensdagavond van 19.00-22.00.

De data van de cursus zijn op :

2019: woensdag 2 oktober, 16 oktober, 20 november, 18 december, en
202022 januari, 26 februari, 25 maart, 22 april, 13 mei.

Kosten: € 300,- inclusief lesmateriaal en koffie/ thee.