Voor vragen of afspraken bel naar 0516-462108 of mail

Tarieven2021-05-06T14:17:35+00:00

Individuele therapie

De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek. Dit gesprek duurt meestal 1,5 uur en wordt gezien als een sessie. Na het intakegesprek bestaat het vervolg van het traject uit sessies, een sessie duurt gemiddeld +/-1.5 uur en kost € 75,00.

Sessie met kind

Na eerst een intake gesprek met ouder(s) en kind, bestaat het vervolg van de therapie uit sessies met alleen het kind. In de sessie met het kind wordt praten afgewisseld met creatief zijn, of een andere speelse manier.
Een sessie duurt gemiddeld +/-1.5 uur en kost € 75,00.

Informed Consent

Wij zijn lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code. De VIV is als enige beroepsvereniging ISO-gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg. U dient voor behandeling/ therapie een informed consent te ondertekenen. Heeft u een klacht en komen we er samen niet uit dan kunt u een klacht indienen bij de VIV.

Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde beschikken we over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor we tegemoet komen aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld.

Privacydocument De Praktiek

Beroepsvereniging VIV

Wij staan ingeschreven bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV). In de meeste gevallen vergoed dan uw zorgverzekeraar onze therapie vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie hierover op de site van de VIV, of vraag bij uw zorgverzekeraar na of onze therapie wordt vergoed.

AGB-code

RBCZ – geregistreerd

NIBIG – geregistreerd

Voor meer informatie lees op de site van de NIBIG of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Indien u verhinderd bent om op een afspraak te komen, dient u dit 24 uur van tevoren te laten weten. Als u later afzegt of niet komt, wordt de sessie in rekening gebracht.

Logorondje-met-takje-(footer)