Voor vragen of afspraken bel naar 0516-462108 of mail

Over ons2021-05-06T14:17:35+00:00

Visie

Wij werken vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Als lichaam en geest in balans zijn, voel je je goed. Als echter de werking van je lichaam en/of geest verstoord is, voel je je minder goed. Vaak ligt de focus op één van deze twee aspecten, terwijl juist de wisselwerking van groot belang is: Lichaam en geest zijn één!

Doel

Ons doel is een veilige omgeving creëren met aandacht voor een fijne sfeer. Daardoor kan er meer en meer ruimte ontstaan, om het contact in- en met jezelf te herstellen, waardoor je zelfherstellend vermogen weer meer zal gaan werken.

Zelfherstellend vermogen
Elk lichaam beschikt over een zelfherstellend vermogen. Dit houdt in dat ons lichaam zichzelf kan herstellen als er iets niet meer goed werkt. Ons zelfherstellend vermogen kan alleen optimaal werken als lichaam en geest in balans zijn.

Gelukkig zijn, daar streven we allemaal naar.
Volop van het leven genieten.
De praktijk is zo vaak anders…

 Logorondje-met-takje-(footer)

Dineke Hoekstra

Na 27 jaar in de geestelijk gehandicapten zorg gewerkt te hebben, als verpleegkundige in verschillende functies, heb ik mijn overstap gemaakt.

Ik ben Body & Mind Language therapeut, eerder heb ik al in 2008 mijn diploma voor Natuurgeneeskundig Therapeut behaald, daarnaast de opleiding voor  Kindertherapeut gedaan.
Verder heb ik me gespecialiseerd in de Chakra-leer en Body & Mind Language.

Marrit Hoekstra

In 2009 heb ik de opleiding tot Energetisch- en kindertherapeut met succes afgerond.

Omdat ik de behoefte voel om de complementaire zorg met de reguliere zorg te verbinden ben ik in 2011 begonnen met de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik ervaar het als een verrijking om de complementaire zorg met de reguliere zorg te verbinden. In de sessies werk ik samen met de client(en) op een psychosociale basis.